Vores forhandlere


Samarbejdspartnere, der bliver familie

Hos ByMoberg har vi udvalgt vores samarbejdspartnere på vores rejser gennem nogle af verdens smukkeste lande. Det at møde dem personligt og udviklet gode relationer, er noget der holder ved. Vi hjælper og holder af hinanden, og finder fællesskab og glæde ved sejren af en stor ordre! Vi besøger to-tre gange årligt de forskellige lande, hvor vi med vores egne øjne oplever, hvordan de trives og arbejder. Det ender altid med god mad og festlige indslag, hvilket skabet det gode bånd.

I Indien sidder de kvindelige syersker og håndterer alt fra style-udvikling til udvælgelse af sarier, som fremmer deres selvstændighed og bibeholder autentiteten i produkterne. I Indonesien, Kina og på Bali samarbejder vi tæt med diverse kunsthåndværkere og forhandlere, hvor vi personligt udvælger, eller får tilbudt de smukke og unikke ting fra deres omfattende sortiment af holistiske, kreative og bæredygtige genstande. De står selv for at source de genbrugte materialer, som er nødvendige for at lave de respektive produkter. 

For os er den bæredygtig tilgang ikke blot et spørgsmål om at være miljøvenlig, men nærmere at se hele vores kerneværdi som én bæredygtig opgave - derfor skal der ikke masseproduceres noget til os, da det samtidig skaber en autentisk følelse når varen man holder, kan være ældre end en selv.

Alle led i ByMoberg’s univers afhænger af den ærlige arbejdskraft og vores vigtigste ansvarsområde er at sikre, at alle behandles med respekt og arbejder under gode vilkår. Uanset om det er en indkøber i Kina, en syerske i Indien eller en medarbejder på vores lager i Aalborg. For os er det vigtigt, at alle føler sig værdsatte og at deres kompetencer bruges bedst muligt. Det er noget vi kan mærke skaber stolthed og glæde i deres håndkraft og helt ind i hjertet hos både os og dem.
For os handler det om, at bidrage til en grønnere fremtid og sætte et større præg på socialt ansvar.

ByMoberg Team