Om os


En virksomhed med hjerte for fremtiden

ByMoberg er en familiedrevet interiørvirksomhed, som nøje udvælger unikheder fra Indien, Kina, Marokko og Indonesien. Interiør, som med hvert sit smukke udtryk og historie, giver sjæl og personlighed til hjemmet. Med en fælles passion for socialt ansvar og bæredygtighed, driver Jette Moberg og Amanda Moberg virksomheden. Samarbejdet mellem mor og datter opstod, da de begge havde fælles passion for bæredygtig brugskunst, og miljøet – at håndplukke og puste nyt liv i gamle unikke møbler og spændende boliginteriør, og skabe autenticitet samt personlighed i indretningen, var noget de begge kunne stå inde for. 

Udtrykket i ByMoberg’s stil er anderledes dekorativt boliginteriør med et urban look, som samtidig rammer en fin kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Nogle produkter er ’one-of-a-kind’, andre mere ’up-front’ - provokerende på en charmerende måde, men alle har deres egen fantastiske historie. Alt udvalgt ud fra ønsket om, at have bæredygtighed og social ansvarlighedi højsædet.

Hos os er det, at handle med omtanke er ikke blot en trend, men en nødvendighed, når det kommer til indretning af hjem. Som forbrugere har man et ansvar for, at tage hensyn til miljøet og vores fælles fremtid, når vi vælger de produkter, vi vil have boende.

Hele vores vare-kartotek er ene produkter, som er lavet af naturlige og miljøvenlige materialer og produceret under ordentlige arbejdsforhold.

Dit hjem er din base, så lad os inspirere dig til, at indrette dit hjem autentisk og personligt - om du er til det rå og rustikke, til luksus-boheme boligen eller en afslappet rolig stil, håber vi, at du vil nyde, at gå på opdagelse i ByMoberg's fantastiske univers.

ByMoberg Team